Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on Terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna kaksi(2) toimintaterapeutin tehtävää 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
1. Toimintaterapeutti toimii koko Selänteen alueella ja vastaa asiakkaiden toimintakyvyn ja toimintaterapiatarpeen arvioinnista sekä terapiasta, ohjauksesta ja apuvälineasioista. Asiakkaasi ovat pääasiassa lapsia ja nuoria. Asiakasryhmästä voidaan myös neuvotella omien mieltymystesi ja osaamisesi pohjalta. Selänteessä työskentelee toinen toimintaterapeutti, jonka työnkuva painottuu tällä hetkellä nuoriin ja aikuisiin. Selänteessä toimii kuntoutustyöryhmä josta saa tukea tarvittaessa kuntoutuksen suunnitteluun.
2. Toimintaterapeutti työskentelee kotikuntoutustiimissä Selänteen alueella. Tehtävään kuuluu ikääntyvien asiakkaiden toimintakyvyn arviointia ja toimintaterapiaa toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja kotona asumisen tukemiseksi. Kotikuntoutustiimissä työskentelee palveluohjaaja, kotiutushoitaja , fysioterapeutti ja muistikoordinaattori. Tiimi toimii yhdessä ja tukee asiakkaan kuntoutuksen suunnittelussa.

Ilmoita hakemuksessasi kumpaa paikkaa olet hakemassa.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia,.Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja haluamme tuottaa laadukkaita lähipalveluita alueemme asukkaille, toimintakyvyn ylläpitäminen ja arjen kuntoutus ovat meillä ykkösasia.
Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä.
Ota rohkeasti yhteyttä kerromme mielellämme lisää työstä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain Terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja edellytetään hakijalta.
Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 256656 . Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Toimintaterapeutti 1 osalta: Toimintaterapeutti Anu Jyrkinen p.040-1854227 tai hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi p.044-4456920
Toimintaterapeutti 2 osalta: Palvelujohtaja Hannele Koski p.044-5102020

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: PL 66, 85801 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille ja lisäksi Ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Kärsämäen kunnan asukkaille. Alueen väkiluku on noin 15 000 asukasta Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma.