Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on Terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna toimintaterapeutin tehtävä 3.8. 2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Toimintaterapeutti toimii koko Selänteen alueella ja vastaa asiakkaiden toimintakyvyn ja toimintaterapiatarpeen arvioinnista sekä terapiasta, ohjauksesta ja apuvälineasioista. Asiakkaasi ovat pääasiassa lapsia ja nuoria. Asiakasryhmästä voidaan myös neuvotella omien mieltymystesi ja osaamisesi pohjalta. Selänteessä työskentelee toinen toimintaterapeutti, jonka työnkuva painottuu tällä hetkellä nuoriin ja aikuisiin. Selänteessä toimii kuntoutustyöryhmä, josta saa tukea tarvittaessa kuntoutuksen suunnitteluun.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia, haluamme tuottaa laadukkaita lähipalveluita alueemme asukkaille. Toimintakyvyn ylläpitäminen ja arjen kuntoutus ovat meillä ykkösasia.
Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä.
Kerromme mielellämme lisää tehtävästä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain Terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja edellytetään hakijalta.
Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 302818. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 0444456920

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Ppky Selänne, Haapajärven terveyskeskus, Männistön, 85800 Haapajärvi

PPKY Selänne on Haapajärven, Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali-ja terveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ymäristösuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut myös Kärsämäelle. Väestöpohja on Selänteen alueella on noin 15400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista. Peruspalvelukunta Selänne on savuton työpaikka.