Toimintaterapeutti - Liedon kunta

Härkätien hoito-ja hoivapalveluiden sairaalapalvelut hakee toimintaterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvasi on monipuolinen ja työ sisältää toimintaterapian arviointia, toteutusta ja neuvontaa. Työyksikössä toteutetaan sisäistä työkiertoa sairaalaosastolla ja sairaalapalveluiden avohoitopalveluissa. Osallistut aktiivisesti toimintaterapian kehittämiseen moniammatillisissa tiimeissä terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä.
Odotamme sinulta aitoa halua palvella asiakkaita hyvin, kykyä motivoitua työstä ja oppia uutta. Suhtaudut myönteisesti muutoksiin ja toimit joustavasti muuttuvissa olosuhteissa. Sinulla on hyvät työyhteisötaidot.
Tarjoamme monipuolisten tehtäväkentän kehittyvässä organisaatiossa. Tukenasi yksikössämme toimii moniammatillinen tiimi.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto, lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on 6 kk ja valitun on esitettävä työterveyshuoltomme hyväksymä todistus terveydentilastaan.

Liedossa 25.6.2020
Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut
Ylihoitaja

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Minna Ruohonen puh. 050 3655 492 ja fysioterapeutti Ulla Jokela puh. 040 3565 194

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Sairaalapalvelut
Osoite: Hyvättyläntie 7, 21420 Lieto

Lieto on noin 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Liedon, Kosken Tl, ja Marttilan kunnat ja asukaspohja on noin 24 500. Pääterveysasemalle pääset vaivattomasti Turun paikallisliikenteellä (Föli) Turusta noin 15 minuutissa. Liedon pääterveysaseman lisäksi alueella on kolme muuta terveysasemaa. Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut saivat vuonna 2019 seitsemännen kerran SHQS-standardin mukaisen laatusertifikaatin.