Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle psykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 500 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.
Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluu A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut, lasten ja nuorten psykiatrinen yksikkö sekä psykiatrinen kotikuntoutus

Haemme

TOIMINTATERAPEUTTIA

Terapiakeskuksessa työskentelee mielenterveys- ja päihdepalveluiden ammattilaisia. Toimintaterapeutin työtehtäviin kuuluu mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kuntoutuksen suunnittelu ja toteutukseen osallistuminen. Työhön sisältyy yksin tehtävän työn lisäksi verkostotyötä eri toimijoiden kanssa. Toimi on uusi, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sen sisältöön. Ajokortti sekä oman auton käyttö on välttämätön.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia toimintaterapeutin tehtävissä.Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.
Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Hakemukset lähetetään 30.9.2020 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla:
liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi, terhi.manni@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla:
liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi, terhi.manni@kalliopp.fi

Terapiakeskus
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!