Toimintaterapeutti - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 15.11.2020 klo 15.00 mennessä

TOIMINTATERAPEUTIN sijaisuus

nuorisopsykiatrian yksikköön ajalle 11.1. - 17.10.2021

Tehtävänkuvaan kuuluu osasto- ja avohoitopotilaiden tutkimus ja hoito sekä kuntoutus. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävässä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta moniammatillisesta työryhmätyöskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluiden vs oh Sisko Karjalainen, 040 018 7265 sekä vs ylihoitaja Tiina Alasaari, 040 515 3588. Sähköpostitse sisko.karjalainen@lshp.fi sekä tiina.alasaari@lshp.fi.


Rovaniemellä 19.10.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä


Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluiden vs oh Sisko Karjalainen, 040 018 7265 sekä vs ylihoitaja Tiina Alasaari, 040 515 3588. Sähköpostitse sisko.karjalainen@lshp.fi sekä tiina.alasaari@lshp.fi.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Nuorisopsykiatrian yksikkö
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!