Toimintaterapeutti - Laitilan Terveyskoti Oy

Haemme toimeen vakituisesti toimintaterapeuttia, jolla on vähintään vuoden työkokemus lasten toimintaterapioista.
Tarvitsemme toimintaterapeuttia itsenäiseen työhön lasten lähinnä lasten parissa työskentelyyn ja toinen toimintaterapeuttimme on yli 15 v tehnyt meillä aikuisten terapioita.
Terveyskoti on panostanut paljon kuntoutuksen välineistöön ja tiloihin. Uudelle toimintaterapeutille vastaanottotiloina ovat mm. SI-terapiasali, terapeutin toimisto, terapiakeittiö sekä työtiloina Hyvinvointikeskuksen muut tilat. Terveyskodissa arvostetaan itsensä ja oman työn kehittämistä ja koulutuksiin suhtaudutaan myönteisesti. Terapeutilla on mahdollisuus kouluttautua kuntoutusrobotiikan käyttöön.

Työ painottuu enemmän lapsiasiakkaisiin, myös heidän omassa koti-, päiväkoti- tai kouluympäristössään.
Odotamme toimintaterapeutilta vähintään 2 vuoden työkokemusta, oman auton käyttöä ja kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn.

Lisätietoja

http://www.terveyskoti.fi

Tutustu työnantajaan
  • Laitilan Terveyskoti Oy
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • 317676
  • Heti, Toimi täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Palkkaus ja työehdot on Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaiset. Palkan lisäksi työntekijämme saavat käyttöönsä Smartum -liikunta-ja kulttuuriseteleitä sekä käyttää maksuttomasti liikunta-kuntosali ja allastiloja. Henkilökunnalla on myös mahdollisuus edulliseen työpaikkaruokailuun Hyvinvointikeskus Poukanvillessä.
  • 31.12.2020 - 31.1.2021 12:00
  • Kuntoutus ja terapiaTerveydenhuoltoalaLaitilaVarsinais-Suomi

Toivottavasti kiinnostuit ja olet kaivattu uusi terapeutti tiimiimme. Soita kuntoutuspäällikkö Paulina Iiskalalle ja kysy lisää tästä työmahdollisuudesta numerosta 0440857821.

Laitilan Terveyskoti Oy
Osoite: Keskuskatu 4, 23800 Laitila

Laitilan Terveyskoti toimii vaativan kuntoutuksen palveluntuottajana, asiakkaina mm. Kela, kunnat ja sairaanhoitopiirit.Meillä työskentelee yhteensä 68 terveyspalvelualan ammattilaista, joista 10 kuntoutusosastolla.