Toimintaterapeutti - Porvoon kaupunki

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin Sosiaali- ja terveystoimi hakee toimintaterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen vanhus- ja vammaispalveluiden terapia- ja apuvälinepalvelut yksikköön 1.6.- 31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Toimintamme tavoitteena on ikääntyneen hyvän arjen tukeminen ja osallisuuden vahvistaminen. Mottomme on: Toimintakykyisenä kotona.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:
- kotona asuvien tai kotiutuvien asiakkaiden toimintakykyarviot
- kuntoutussuunnitelmien laatiminen yhteistyössä asiakkaan, omaisten ja ammattilaisten kanssa
- voimavaralähtöiset kotikäynnit, joissa tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn parantuminen arjessa hänen asettamiensa tavoitteiden suuntaisesti
- kotikäynnit, joissa arvioidaan esim. apuvälineiden ja asunnonmuutostöiden tarvetta helpottamaan asiakkaan kotona tai sen ympäristössä selviytymistä
- apuvälinelainaus
- osallistuminen toiminnan kehittämiseen
- monialainen yhteistyö.

Monipuolinen kokemus työskentelystä ikääntyneiden asiakkaiden parissa katsotaan eduksi. Palvelet päivittäin asiakkaita molemmilla kotimaisilla kielillä, joten molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä pystyt toimimaan moniammatillisessa tiimissä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tuemme ammatillista kasvuasi hyvällä perehdytyksellä ja tarvittavilla koulutuksilla. Odotamme sinulta valmiutta työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ja aktiivista osallistumista työn ja palveluiden kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut toimintaterapeutin (AMK) tutkinnon. Loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Palkka ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 h/viikko. Koeaika on 1kk. Valitun on 30 päivän aikana tehtävän vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi 18.5.2021 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kuntoutus-ja-apuvalineet

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marika Rantalainen puh. 040 186 5546, marika.rantalainen@porvoo.fi

Lisätietoja

Kuntoutuspalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. y

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat