Toimintaterapeutti - Keuruun kaupunki

Vahvistamme vanhuspalveluita uudella toimintaterapeutin tehtävällä. Liity mukaan vanhuspalveluiden parhaaseen työyhteisöön!

Etsimme nyt joukkoomme innokasta ja aktiivista toimintaterapeuttia, jolla on osaamista ikääntyneiden asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista otetta työntekoon.

Toimintaterapeutin työnkuvaan kuuluu asiakastyötä, toimintakyvyn asiantuntijana toimimista monialaisissa työryhmissä ja yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Työ sisältää kuntouttavan toiminnallisen ryhmätoiminnan suunnittelua ja toteutusta, asumisyksiköiden ryhmätoiminnan koordinointia yhdessä henkilöstön kanssa, toimintaterapian erityisosaamisen hyödyntämistä kotihoidon kuntouttavilla arviointijaksoilla ja tarpeen mukaan apuväline- ja asunnonmuutostöiden arvioinneissa.

Toimintaterapeutti työskentelee osana monialaista voimatiimiä. Tiimiin kuuluu kaksi palveluohjaajaa, kaksi kotiutushoitajaa, kaksi fysioterapeuttia, muistikoordinaattori, muistihoitaja, asukasvastaava, voimavarahoitaja ja senioripuhelimen hoitaja. Voimatiimiä johdetaan innostaen, luottaen ja kehittämismyönteisesti. Työntekijöiden työhyvinvointiin panostetaan. Esimiestyön ote on valmentava ja osallistava.

Työssä vaaditaan rohkeutta, organisointitaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista toimintatapaa ja vahvaa visiota ikääntyneiden hyvinvoinnin ja kuntoutuksen kehittämisestä. Työ tarjoaa mahdollisuuden oman asiantuntijuuden toteuttamiseen ja kehittämiseen, uusien toimintatapojen luomiseen ikääntyneiden hyvinvoinnin parantamiseksi ja vastikään vanhustyön parhaaksi työyhteisöksi valitun tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on toimintaterapeutin (AMK) tutkinto. Työssä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee toimittaa lääkärintodistus soveltuvuudestaan kyseiseen tehtävään. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
https://www.facebook.com/keuruunvanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoitopäällikkö Riikka Röppänen
puh. 0400 537471, riikka.roppanen@keuruu.fi
tai vanhustyönjohtaja Mari Kolu
puh. 040 761 6308, mari.kolu@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset palvelut. Joukkomme kaipaa täydennystä.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat