Toimintaterapeutti - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluissa julistetaan haettavaksi 13.8 klo 15.00 mennessä

TOIMINTERAPEUTIN VAKITUINEN TYÖSUHDE

Etsimme kuntoutukseen sitoutunutta ja kehitysmyönteistä toimintaterapeuttia.

Tehtävänä on toimia osana moniammatillista työryhmää aikuisten mielenterveyskuntoutujien parissa. Hoitoa toteutetaan yksilö-, ryhmä, koti- ja parikäynnein. Kuntoutus on osa Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalveluita. Kuntoutuksessa toteutetaan tiivistä avohoitoa yhteistyössä muiden mielenterveys- ja päihdepalveluiden sekä muun verkoston kanssa. Toimintaterapeutti toimii oman alansa asiantuntijana erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä. Kuntoutuksen toimialue on Kangasala ja Pälkäne. Haettavan toimintaterapeutin työpanos jakautuu molempiin. Työ edellyttää oman auton käyttöä.
Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parista. Tämän lisäksi toivomme hakijalta yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä itseohjautuvuutta. Lisäksi etuna katsotaan ryhmänohjaustaitoja. Haemme kelpoisuusehdot täyttävää ja työryhmään sopivaa työntekijää.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön moniammatillisen tiimin tukemana, jossa vallitsee positiivinen sekä kehitysmyönteinen työilmapiiri. Työ on päivätyötä arkisin.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottoa valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Kangasala on savuton työnantaja.

Muut tiedot:
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Hakemukset pyydetään täyttämään Kangasalan kunnan rekrytointiohjelmassa www.kangasala.fi/avoimet-työpaikat.

Jos näet itsesi meidän mainion työryhmämme uutena vahvuutena, jätä hakemus tai kysy lisää.

Haastattelut toteutetaan viikoilla 34 ja 35

Yhteystiedot:
Johanna Grönlund/Lähiesimies
johanna.gronlund@kangasala.fi
p. 050 410 2018
Ajalla 19.7-13.7 lisätietoja antaa Anne Soukkio-Deveci/Sairaanhoitaja
p. 050 436 1035

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Grönlund/Lähiesimies, johanna.gronlund@kangasala.fi, puh: 050 410 2018
Ajalla 19.7-13.7 lisätietoja antaa Anne Soukkio-Deveci/Sairaanhoitaja p. 050 436 1035

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, kuntoutus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat