Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Haemme reipasta ja aktiivista toimintaterapeuttia lasten palveluihin. Tehtävä on vakituiseen työsuhteen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolinen työn. Tehtävissämme tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, moniammatillista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toimintaterapeutin työssä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja hyödyntää etäkuntoutuksen menetelmiä.

Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kuntayhtymä tarjoaa henkilökunnalle moniammatillisen työyhteisön tuen ja hyvät työterveysnhuollon palvelut sekä työhyvinvointia tukevan edun e-passi järjestelmällä liikunta tai kulttuuritapahtumiin.

Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, työurasi alussa tai jo kokenut alan osaaja. Astu rohkeasti mukaan remmiin. Tukenasi on kaksi kokenutta toimintaterapeuttia ja useampi muita kuntoutuksen alan asiantuntijoita.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää lääkärintodistusta sekä valitun tulee toimittaa selvitys tartuntalain 48§ ja 48a§ mukaisesta rokotussuojasta sekä lasten kanssa työskentelevältä edellytämme rikosrekisteriotteen selvitystä.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kuntayhtymän TVA:n mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kuntoutuspalveluiden esimies Tarja-Liisa Väisänen 0400 144508, kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas 040 1525986.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Kuntoutuspalvelut

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut. Kuntoutuspalveluiden yksikkö tuottaa kuntoutuksen palveluita seudullisesti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Kuntoutuspalveluita tuotetaan avo-, osasto- sekä kotikuntoutuksena kaikissa kuntayhtymän kunnissa.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka on huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Meijerikatu 2, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat