Skip to main content
test

Kempeleen kunnan terveyskeskuksen kuntoutuksessa on haettavana toimintaterapeutin määräaikainen sijaisuus, kesto 3 - 4 kk. Toimintaterapeutin työsuhteen ensisijainen sijoituspaikka on terveyskeskuksen kuntoutuksessa.

Toimintaterapeutti toimii lääkinnällisen kuntoutuksen moniammatillisessa työryhmässä. Tehtäviin kuuluu toimintaterapeuttisin keinoin asiakkaiden toimintakyvyn ja palvelutarpeen arviointia, kuntoutuksen suunnittelua ja toimintaterapian toteutusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, arviointi-, tiimi- ja verkostotyön osaamista, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, sekä kokemusta eri-ikäisten, erityisesti lasten ja nuorten kanssa työskentelystä.

Toimintaterapeutin tehtävään on kelpoinen henkilö, joka on suorittanut sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimintaterapeutin tutkinnon, ja jolle Valvira on myöntänyt laillistuksen toimintaterapeutin ammattiin.

Palkkaus ja muut edut määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Hakemukset työsuhteeseen pyydetään toimittamaan 23.5.2022 klo 15:00 mennessä sähköisesti osoitteessa: http://www.kempele.fi/tyopaikat

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkemmat tiedot ja tiedustelut: Susanne Koponen johtava hoitaja, susanne.koponen@kempele.fi, puh. 040 1882413

Lisätietoja

Terveyspalvelut, Kempeleen terveyskeskus

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 000 henkilöä.


Osoite: Kirkkotie 21, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat