Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

TOIMINTATERAPEUTIN toimi

Toimintaterapeutin toimi painottuu ensisijaisesti aikuisten toimintaterapiaan. Työ voi sisältää myös lasten ja koululaisten toimintaterapiaa hakijan aiemman työkokemuksen ja osaamisvahvuuksien mukaan. Pääpaino työssä on aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden asiakkaiden toimintaterapia-arvioinnissa ja terapiassa. Työ sisältää myös pienapuvälinetarpeen arviointia ja reuma-asiakkaiden ohjausta. Työhön perehdytään ja kollegiaalista tukea on mahdollista saada.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys.

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä työhakemus www.kuntarekry.fi 15.9.2022 klo 14.00 mennessä. Voit esittää palkkatoiveen.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski puh. 044 4691 531 arkisin klo 8 - 9 tai sähköpostilla outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Outi Kalliokoski puh. 044 4691 531 arkisin klo 8 - 9 tai sähköpostilla outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sosiaali-ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Kuntoutus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat