Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden perhepalvelut hakee toimintaterapeuttia vakituiseen toimeen.
Toimintaterapeutti työskentelee pääsääntöisesti lapsiperheiden palveluissa perhekeskustiimissä. Työyhteisöön kuuluu esimerkiksi terveydenhoitajia, puheterapeutti ja psykologeja. Yhteistyötä tehdään varhaiskasvatuksen ja sivistyspalveluiden kanssa. Asiakkaina ovat pääasiassa alle kouluikäiset sekä alakouluikäiset lapset sekä heidän perheensä. Toimintaterapeutin tehtävään kuuluu lasten terapiatarpeen arviot sekä lyhyet kuntoutusjaksot ja ohjauskäynnit, jotka toteutuvat lapsen arkisessa toimintaympäristössä kouluilla, päiväkodeissa tai neuvolan tiloissa toimintaterapeutin vastaanotolla.

Toivomme sinulta osaamista lasten toimintaterapiasta ja arvioiden toteuttamisesta sekä perustietoa lapsen normaalista kehityksestä. Työ on itsenäistä ja tarjoamme joustavan ja monipuolisen tehtävän ja työtä tukevan työyhteisön sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Tuemme ammatillista kehittymistä, koulutuksiin osallistumista sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin koulutus.
Työnantaja tukee koulutuksiin osallistumista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 540/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys tartuntatautilain 48 §:n mukaisesta rokotussuojasta.

Haastattelut järjestetään viikolla 30. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pia Turvala, neuvolapalveluiden osastonhoitaja, pia.turvala@hameenkyro.fi , puh. 050 528 7155
Niemi Jaana, puheterapeutti, jaana.niemi@hameenkyro.fi, puh. 050 361 3803

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturva, Muu terveydenhuolto

www.hameenkyro.fi Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka


Osoite: Härkikuja 10, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat