Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23 000 asukasta.

Haemme toimintaterapeuttia U-soten terapiapalveluiden moniammatilliseen yksikköön asiantuntijatehtävään.

Toimintaterapeutin vastaanottotilat sijaitsevat Uudenkaupungin terveyskeskuksessa. Tehtävän suorittaminen edellyttää myös valmiutta siirtyä yhteistoiminta-alueen terveysasemien sekä asiakkaiden toimintaympäristöjen välillä.

Toimintaterapeuttien asiakaskunta koostuu eri-ikäisistä yhteistoiminta-alueen asukkaista painottuen kasvu- ja kehitysikäisiin lapsiin ja nuoriin. Toimintaterapiapalveluja annetaan myös osastohoidossa oleville potilaille ja osastoilta kotiutuville. Haettavassa tehtävässä painopiste on aikuisväestössä ja lähisairaalan osastopotilaissa. Tehtäväkuvaa ja työnjakoa kolmen toimintaterapeutin kesken on mahdollista joustavasti muokata hakijan kokemuksen ja suuntautuneisuuden mukaan asiakastarpeet huomioiden.

Toimintaterapeutin tehtävä sisältää asiakkaan toiminnallisuuden arviointia, terapiajaksojen toteuttamista sekä asiakkaan ohjausta eri elämänvaiheissa ja toimintaympäristöissä. Asiakkaan lisäksi palvelun kohteena on myös hänen lähiympäristönsä.

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää kykyä moniammatilliseen verkosto- ja työryhmätyöskentelyyn yksikön sisällä mutta myös toimintayksikkö- ja palvelualuerajat ylittäen. Toimintaterapeutin roolissa korostuu asiantuntijuus kuntoutuksen suunnittelussa ja seurannassa.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön ja osaavien kollegoiden tuen työllesi sekä mielenkiintoisen tehtävän kuntoutuksen asiantuntijana. Terapian toteutusta varten tarjoamme toimintaan soveltuvat tilat ja välineet. Mahdollistamme työnohjauksen sekä osaamisen ylläpitämisen tehtävän vaatimusten mukaisesti.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä itsenäistä, joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta. Edellytämme ystävällisyyttä ja aitoa kiinnostusta työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden ja monialaisten yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Varaudu esittämään tutkinto- ja mahdolliset työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Työaika ja palkkaus määräytyvät Sote-sopimuksen (KVTES:n) mukaisesti.

Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

Edellytämme Tartuntalain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terapiapalveluiden esimies Hanna Nieminen, puh. 040 730 5985, tiedustelut 16.8.2022
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Kasarminlahdentie 2, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat