Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle psykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 500 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa. 1.1.2023 alkaen kuulumme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen.

Haemme

TOIMINTATERAPEUTTIA lasten ja nuorten psykiatriseen avohoito yksikköön

Lasten ja nuorten psykiatrisessa yksikössä toimintaterapeutin työtehtäviin kuuluu arvioida potilaan tarvitsemaa hoitoa, osallistua hoitosuunnitelman laatimiseen sekä toteuttaa kuntoutustyötä. Toimintaterapeutti tekee toimintaterapia-arvioita ja laatii tarvittavat lausunnot esimerkiksi Kelalta haettavia tukia varten. Toimintaterapeutti toteuttaa myös varsinaista lasten ja nuorten toimintaterapiaa, mikäli kyseessä on lyhytkestoiset terapiat (max 10 käynti kertaa). Työ pitää sisällään itsenäistä työskentelyä, parityöskentelyä sekä verkostotyöskentelyä.

Toimintaterapeutti toteuttaa työtä asiakaslähtöisesti sekä perhekeskeisesti. Työnkuvaan kuuluu yhteistyö kodin kanssa mm. ohjaamisen kautta. Toimintaterapeutti voi tarjota tukea antavia käyntejä myös muulle verkostolle, jotka asiakkaan kanssa työskentelee.

Toimintaterapeutin työ lasten ja nuorten psykiatrisessa yksikössä vaatii, yhteistyökykyä eri toimijoiden kanssa, hyvää taitoa tuottaa selkeää tekstiä, kommunikointitaitoja, kehitysmyönteisyyttä ja innokasta asennetta itsensä ja työyhteisön kehittämiseen. Työkokemus lasten- ja nuorten psykiatrialla katsotaan eduksi.

Toimen hoito edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia toimintaterapeutin tehtävissä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 22.12.2022 klo 15 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:

- osastonhoitaja Sanna Hänninen p.040-6355 390
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324

tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sanna Hänninen p.040-6355 390
Palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324

Lisätietoja

Psykososiaaliset palvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat