Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) on haettavana

TOIMINTATERAPEUTIN sijaisuus ajalla 1.12.2022-31.1.2023

Haemme aikuisten toimintaterapeuttia, työpisteinä Ylivieskan ja Nivalan terveyskeskukset. Tehtäviin kuuluu sekä arviointi että kuntoutus. Kohderyhmänä koko aikuisväestö. Suurin osa asiakkaista kuuluu ryhmiin: AVH, neurologiset ja/tai etenevät sairaudet sekä kipupotilaat. Työ tapahtuu vastaanotolla, vuodeosastoilla ja kotikäynteinä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Toimintaterapeutit (3) kuuluvat erityistyöntekijöiden yksikköön, jossa työskentelevät myös puheterapeutit, psykologi, sosiaalityöntekijä ja työkykykoordinaattori. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja asianmukaisen palkan lisäksi kollegiaalisen ja moniammatillisen tiimin tuen, hyvät työtilat ja välineistön.

Kelpoisuusehtona työhön on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työn tehtäväkohtainen palkka on 2689,87 €. Työehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen perusteella. Työt voi aloittaa välittömästi. Työntekijän on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään 48§:n mukaista rokotussuojaa. Terveyskeskus on savuton.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta tai kirjeitse opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, osoitteella: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Erityistyöntekijät/Pirjo Erkinantti, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja: Pirjo Erkinantti, yksikön esimies, p. 044 419 5194

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Erkinantti, yksikön esimies, p. 044 419 5194

Lisätietoja

Erityistyöntekijät

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat