test

Toimintaterapeutti

Hakuaika päättyy  9.2.2023 15:00

Etsimme toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan yksikköön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työ sisältää lasten ja nuorten kuntoutusarvioita sekä poliklinikan vastaanottotyötä. Poliklinikalla työ sisältää muun muassa lastenneurologian, lastenkirurgian ja lastenreumapotilaiden arviointeja. Työtehtävät sisältävät kuntoutusarvioiden lisäksi yläraajojen toimintakykyarvioita, pienapuväline- ja ortoositarpeen arviointia sekä ortoosien valmistusta. Meillä erikoissairaanhoidossa tilanteet voivat olla vaihtelevia, joten toivomme, että olet työtavoiltasi joustava ja sinulta löytyy myös paineensietokykyä.

Tehtävä edellyttää laillistetun toimintaterapeutin tutkintoa.

Edistämme hakua joustavasti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaan. Palkan lisäksi on mahdollista saada rekrytointilisä.
Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Sairaalassa pysäköinti on työntekijöille ilmainen. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittava 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Lisätiedot:
osastonhoitaja Kati Viitasaari puh. 040 184 8860
apulaisosastonhoitaja Veera Reponen puh. 03 629 3155
Sähköpostilla tiedustelut etunimi.sukunimi@omahame.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan