Toimintaterapeutti - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Toimintaterapeutti - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Eskoon tuki- ja osaamiskeskus etsii juuri Sinua! Tule sijaiseksi moniammatilliseen arviointipalveluiden tiimiin.
Meillä on avoinna toimintaterapeutin sijaisuus ajalle 26.8-31.12.2019.
Eskoon tuki- ja osaamiskeskuksessa pääset työskentelemään uusissa ajanmukaisissa työtiloissa. Työ on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten toimintakyvyn arviointia. Toimintaterapeuttina tuotat toimintakykytietoa kuntoutuksen suunnittelun perustaksi ja arvioit yhdessä muun työtiimin kanssa asiakkaiden kuntoutustarpeita, päävastuuna toimintaterapiatarpeen arviointi. Arvostamme itsenäistä ja tavoitteellista työskentelyotetta.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, jossa voit työskennellä omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen ja kollegoiden tuen työskentelyysi.

Tervetuloa toimintaterapeutin sijaiseksi innokkaaseen ja kehitysmyönteiseen tiimiimme!

Kelpoisuusehtona on laillistettu toimintaterapeutti. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat, opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 160 opintopistettä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämisestä annetun laina (504/2010, 3§) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Toimintaterapeutti Maria Katajamäki p. 050-4746750 etunimi.sukunimi@eskoo.fi
Palveluesimies Salli Vuori p. 050-4746841 etunimi.sukunimi@eskoo.fi

Eskoon Asiantuntijapalvelut
Osoite: Eskoontie 52, 60280 Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.
Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.
Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.
Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.
Tule meille töihin!

Tutustu työnantajaan