Toimintaterapeutti fysiatrian osastolle ja lastenneurologialle Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  3.9.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Etsimme joukkoomme toimintaterapeuttia fysiatrian yksikköön Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnaan. Työ sijoittuu fysiatrian osastolle ja lastenneurologialle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaan kuuluu 60% fysiatrian osaston toimintaterapiaa ja 40% lastenneurologisten toimintaterapiaa. Fysiatrian osastolla työ sisältää laajasti erikoissairaanhoidon potilaiden toimintaterapiaa, työnkuvaa voidaan tarkentaa huomioiden osaaminen ja kiinnostus. Lastenneurologialla työ sisältää potilaiden polikliinista toimintakyvyn arviointia, kuntoutussuunnitelmien tekemistä, neuvontaa ja ohjausta sekä jatkohoidon ja -seurannan koordinointia. Erikoissairaanhoidossa tilanteet voivat vaihdella, joten toivomme, että olet työtavoiltasi joustava.

Tehtäviin saat perehdytyksen sekä moniammatillisen tuen. Lisäksi sinulla on molemmissa tiimeissä kollegiaalinen työyhteisön tuki saatavilla. Työn hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa. Hyvän ammattitaidon lisäksi monipuolinen kokemus toimintaterapiasta ja erikoissairaanhoidosta ovat plussaa. Rakennamme parhaillaan Hämeenlinnaan maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, jonka tulevien yksikön tilojen ja toiminnan suunnittelussa sinulla on mahdollisuus olla mukana. Täysin uudet tilat vanhan rakennuksen vieressä otetaan käyttöön vuonna 2026.

Edellytämme laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä.

Työpaikan osoite on Parantolankatu 6, 13530 Hämeenlinna.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Tehtäväkohtainen palkka on 2787,88€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38h 15minuuttia viikossa, liukuva yleistyöaika. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Kati Viitasaari, kati.viitasaari@omahame.fi, p. 0401848860

Tea Purtanen, tea.purtanen@omahame.fi, p. 036293155

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan