Toimintaterapeutti, kesätyö, KN -fysiatria - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etsimme toimintaterapeuttia tai toimintaterapian opiskelijaa kesäloman sijaisuuteen KN -fysiatrialle (vähintään 1 kesäsijaisuus). Sijaisuuden aloittamisajankohdasta sovitaan erikseen. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

KN -fysiatrialla työalueena ovat kirurgian vuodeosastot, leiko, tarkkailu, yhteispäivystys, operatiivisen tulosalueen tehohoito, kirurgian ja neurokirurgian poliklinikat, käsikirurginen yksikkö, avohoitotalon leikkausosasto ja reumayksikkö sekä fysiatrian apuvälinelainaamo.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Tarjoamme Sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä kuntoutuksen vastuualueella.

Toimintaterapeutin kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös toimintaterapian opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sähköpostitse osastonhoitaja Pauliina Putila, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Operatiivinen tulosalue, Kuntoutus, KN -Fysiatria
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.