test
Toimintaterapeutti, kotikuntoutus (Orimattila) - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TOIMINTATERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen avo- ja kotikuntoutukseen, Orimattilaan.

Vastaat sekä kotikuntoutuksen että aikuisten avovastaanoton asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnista ja parantamisesta. Kotikuntoutuksessa osallistut kotikäynneillä asiakkaiden arjen aktiivisuuden tukemiseen, yksilöllisen kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen, sekä ohjaat muuta henkilökuntaa kuntouttavan työotteen toteuttamisessa. Avovastaanotolla toteutat toimintaterapian eri menetelmin asiakkaiden päivittäisissä toimissa suoriutumista tukevaa kuntoutusta, sisältäen myös ortoosi- ja apuvälinetyön, sekä tarvittaessa asunnonmuutostyöarvioita.

Vaikka työ kotikuntoutuksessa on pääosin itsenäistä, niin olet osa kotikuntoutuksen moniammatillista työryhmää ja saat tarvittaessa tukea myös kotikuntoutuksen muiden alueiden toimintaterapeuteilta. Toimipisteemme sijaitsee Orimattilan sotekeskuksessa, joten muut terveys- ja kuntoutuspalvelut ovat hyvin lähettyvillä. Työn luonteen vuoksi B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Toivomme sinulta vahvaa koulutuksen ja työkokemuksen kautta saatua osaamista erityisesti ikääntyneiden toimintaterapiasta. Kokemus avo- ja kotikuntoutuspalveluista luetaan eduksi.

Tehtävissä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, nopeaa päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Apuvälineosaaminen on työn keskeinen toiminta-alue. Työtä tehdään tiiviissä yhteisyössä muun henkilöstön kanssa.

Työaikamuotona on liukuva yleistyöaika ja ruokailu tapahtuu työajalla.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista toimintaterapeutin laillistusta. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian liittyäksesi ammattitaitoiseen joukkoomme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Kimmo Launiainen
puh. 044 719 5416

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Terveystie 1, 16300 Orimattila

Sinulle suositellut työpaikat