test

Toimintaterapeutti, kotikuntoutus, Pohjoinen alue

Hakuaika päättyy  6.2.2023 12:00

Ikäihmisten kotikuntoutuksen toimintaterapeuttina olet osa kuntouttavaa arviointitiimiä; osallistut asiakkaiden kuntoutukseen ja kuntoutuksen suunnitteluun. Asiakaskuntaasi kuuluvat myös muut kotikuntoutusta tarvitsevat asiakkaat (esim. neurologiset ja tule-vaivaiset). Lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. apuvälineiden kartoitukset ja kodinmuutostyöarviot. Voimme toteuttaa etäkuntoutusta Videovisit ohjelman kautta.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten kuntoutukseen sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Sinulla on vastuullinen asenne ja valmiuksia kehittää omaa ammattitaitoasi. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta, kokemusta vanhustyöstä ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta moniammatillisissa tiimeissä.

Toimintaterapeutin työ ikäihmisten kotikuntoutuksessa on seudullista. Työalueena Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän ikäihmisten kotikuntoutus.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Voit valita liukuvan työajan ja sinulla on käytössä oma ajanvarauskirja. Työnantajalla on käytössä epassi. Tehtävän koeaika on 6 kk.

Tanja Lappalainen, kotihoidon esihenkilö. tanja.lappalainen@pshyvinvointialue.fi, 040 541 6538

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan