Skip to main content
test
Toimintaterapeutti / Kotikuntoutus - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palveluryhmään sijoittuva kotikuntoutus toimii Tampereen kaupungin kotihoidon palvelualueilla. Kotikuntoutuksen tavoitteena on reagoida nopeasti asiakkaiden toimintakyvyn laskuun ja palauttaa asiakkaan omatoimisuus. Asiakkaiden kuntoutumisessa huomioidaan monipuoliset mahdollisuudet ja mielekäs tekeminen myös kodin ulkopuolella. Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden kodeissa.

Haemme kotikuntoutukseen toimintaterapeuttia sijaisuuteen. Tarjoamme sijaisuutta ensisijaisesti kokoaikatyönä, mutta myös osa-aikatyön tekeminen on mahdollista. Työn aloitus on sopimuksen mukaan jatkuen 30.11.2022 asti.

Toimintaterapeutin tehtävään sisältyy kotikäynteinä tehtävä asiakastyö, oman työn suunnittelu ja organisointi. Toimintaterapeutti toimii moniammatillisessa verkostossa asiakkaan kuntoutumisen edistämiseksi sekä kehittää omaa työtään ja osaamistaan ammattilaisista koostuvan tiimin tuella. Kotikuntoutuksessa työskentelee fysio- ja toimintaterapeutteja sekä lähihoitajia. Kotikuntoutuksen työntekijät toimivat tiiviissä yhteistyössä kotihoidon lähipalvelualueen henkilöstön kanssa edistäen aktiivisesti ikäihmisten mahdollisuutta asua toimintakykyisenä kotona mahdollisimman pitkään.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään joustavaan tiimiimme, jossa on hyvä henki ja autamme toisiamme kaikissa tilanteissa. Hyödynnämme arjessa eri alojen ammattilaisia, joiden avulla myös oma osaamisesi karttuu. Tule mukaan iloiseen työyhteisöömme!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu toimintaterapeutti. Sijaisuudessa voi toimia myös loppuvaiheen toimintaterapeuttiopiskelija.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Eduksi katsotaan voimassa oleva B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Kiste Heikkinen puh. 041 730 1660 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 26.9.2022.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Kiste Heikkinen puh. 041 730 1660 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotikuntoutus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat