Toimintaterapeutti, Kuntoutus - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei toimintaterapeutti, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kuntoutuksen osaamiskeskuksessa on haettavana kaksi toimintaterapeutin sijaisuutta.
Kuntoutuksen palveluyksikkö muodostuu fysiatriasta ja kuntoutuskeskuksesta. Palveluyksikön toiminta-ajatuksena on edistää terveyttä ja toimintakykyä tuottamalla yhdessä tutkittuun tietoon perustuvaa kuntoutusta, hoitoa ja tutkimusta. Toimintaterapia on osa sairauden ja vamman hoitoa ja kuntoutusta. Kehitämme toimintaamme ja hoitotyötä Magneettisairaalamallin mukaisesti.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Toimintaterapeutti vastaa itsenäisesti toimintaterapia-arvioinnista, ohjauksesta, toimintaterapiasuositusten laatimisesta ja -seurannasta. Hän osallistuu moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn sekä kuntoutussuunnitelmien laadintaan yhteistyössä työryhmän kanssa. Työssä korostuvat tiimityötaidot. Katsomme eduksi osaamisen kipupotilaiden kuntoutuksesta sekä psykiatrisesta toimintaterapiasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Suositamme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/kuntoutus

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Rauni Väisänen-Rouvali p. 044 717 8646 tai osastonhoitaja Susanna Nurmi p. 044 717 4832 ylihoitaja Annmari Kainulainen, p. 044 717 8637. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!