test

Toimintaterapeutti, Länsi-Pohjan keskussairaala

Hakuaika päättyy  1.12.2023 15:00

Länsi-Pohjan keskussairaalan lasten- ja nuorisopsykiatrian poliklinikalla on haettavana
Toimintaterapeutin toistaiseksi voimassa oeva tehtävä.

Länsi-Pohjassa pääset nauttimaan Meri-Lapin luonnosta, hyvistä harrastusmahdollisuuksista ja elävästä kulttuurista kahden valtakunnan rajalla.
Länsi-Pohjan keskussairaalan lasten- ja nuorisopsykiatrian poliklinikalla on toimipisteet sekä Torniossa että Kemissä, toimintaterapeuttina työskentelet niissä molemmissa. Asiakkaita tavataan myös heidän kotonaan, kouluilla, päiväkodeissa ja muissa toimintaympäristöissä. Toimintaterapeuttina työskentelet oman alasi erityisasiantuntijana osana moniammatillista työryhmää. Tehtävässä on keskeistä lasten, nuorten ja heidän perheidensä toimintakyvyn arviointi, hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä perheen ja verkoston kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn moniammatillisessa, innostavassa ja koulutusmyönteisessä työyhteisössä. Asiantuntemustasi voit käyttää työn kehittämiseen sen eri tasoilla yhteistyössä moniammatillisen lasten- ja nuorisopsykiatrian työryhmän kanssa. Työn painopistealueissa on mahdollista huomioida oma ammatillinen kiinnostuksesi. Tarjoamme tarpeen mukaisen työnohjauksen ja kollegiaalisen tuen sekä innostuneen ja mukavan työyhteisön. Työskentelemme perhe- ja verkostokeskeisesti Avoimen dialogin hoitomallin mukaisesti. Lapin hyvinvointialueen arvot yhdenvertaisuus, luotettavuus, vastuullisuus ja inhimillisyys ohjaavat työskentelyämme.

Arvostamme kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, perhe- ja verkostotyön osaamista ja kykyä sekä itsenäiseen työhön että moniammatilliseen yhteistyöhön. Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys.
Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen, sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemus Kuntarekryn sähköisen hakupalvelun kautta 1.12.23.2023 klo 15:00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Vs. osastonhoitaja Kristiina Jussila
kristiina.jussila@lapha.fi
puh. 0405406239
Toimintaterapeutti Satu Piippo
satu.piippo@lapha.fi
puh. 0408412154
Ylihoitaja, vastuuyksikköjohtaja
Tuula Mäntymäki
tuula.mantymaki@lapha.fi
puh. 040-6117449

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan