test
Toimintaterapeutti, Lapset ja nuoret - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Haemme toimintaterapeuttia lasten ja nuorten terapiapalveluihin ajalle 3.1.2022-30.12.2022.

Lasten toimintaterapeutin työ painottuu perusterveydenhuollon kautta ohjautuvien lasten ja nuorten toimintaterapia-arviointeihin. Lisäksi toimintaterapeutti ohjaa vanhempia ja tekee yhteistyötä päiväkotien sekä koulujen henkilökunnan kanssa. Toimintaterapeutti osallistuu tarvittaessa myös moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn oman ammattikuntansa edustajana.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Odotamme työntekijältä joustavuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä aitoa kiinnostusta ja innostusta hoitaa tehtävää. Eduksi katsotaan lasten toimintaterapiassa käytössä olevien arviointimenetelmien hallinta (M-Fun ja BOT-2).

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten terapiapalveluissa.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava terapeutti
Sanna Niemi
sanna.niemi@turku.fi
040 154 9603
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Polikliiniset palvelut, Lääkinnällinen kuntoutus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat