Toimintaterapeutti, lasten, nuorten ja perheiden mielenterveys- ja päihdepalvelut, Ylöjärvi

Hakuaika päättyy  7.7.2024 23:59

Haemme toimintaterapeuttia sijaisuuteen ajalle 4.9.2024 - 5.6.2025 Ylöjärvelle Naviin eli 13-17-vuotiaiden nuorten avohoidon intensiiviyksikköön.

Ylöjärvellä sijaitseva NAVI on nuorten avohoidon intensiiviyksikkö, jossa tarjotaan psykiatrista avohoitoa 13-17-vuotiaille ylöjärveläisille nuorille. Navissa hoidon aloitus on mahdollista toteuttaa perheelle räätälöidysti ja hoitojaksot voivat olla intensiivisiä. Etsimme nyt toimintaterapeuttia vahvistamaan monialaista osaajajoukkoamme. Toivotamme työryhmäämme tervetulleeksi kokeneen ammattilaisen mutta myös vastavalmistuneen!

Navissa työtehtäviisi kuuluu nuoren kehityshistorian ja perheen psykososiaalisen tilanteen kartoitus sekä tarvittaessa vanhemman ohjaus ja tuki osana Navin moniammatillista nuorisopsykiatrista työryhmää. Työn keskiössä on toimintaterapeuttinen arvio nuoren toimintakyvystä ja kuntoutustarpeesta sekä arvion pohjalta tehtävät asiantuntijasuositukset. Lisäksi tähän liittyen palveluohjaus ja etuuksien selvittäminen kuntoutuksen osalta, mikä perustuu monialaiseen verkostotyöhän nuoren ja perheen asioissa. Kuntouttavassa työssä odotamme sinulta osaamista hoidon suunnittelussa sekä tarvittaessa muiden tukitoimien huomioimista toimintakyvyn arvion pohjalta. Edelleen työnkuva sisältää yksilö- ja ryhmämuotoisia toimintaterapeuttisia interventioita eri ympäristöissä sekä kuntoutuspalveluiden asiantuntijana toimiminen. Laaja-alainen konsultaatio eri työryhmissä, työnohjaus sekä osallistuminen moniammatillisiin työryhmiin tulevat myös tässä työssä tutuiksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä, jossa on mahdollisuus osallistua kokonaisvaltaiseen, koko perhettä huomioivaan mielenterveystyöhön. Perehdytämme työhön ja tietojärjestelmien käyttöön. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Meillä pääset suunnittelemaan kalenterisi itse, ja työajan käytössä voit hyödyntää liukumaa sekä etätyömahdollisuutta. Lisäksi työnantaja tarjoaa henkilöstölle etuina mm. työterveyshuollon palveluja, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu toimintaterapeutti. Huomioimme myös loppuvaiheen toimintaterapeuttiopiskelijat. Arvostamme avointa ja yhteistyökykyistä asennetta sekä ennen kaikkea kykyä työskennellä asiakaslähtöisesti. Kokemus vastaavista tehtävistä ja soveltuva täydennyskoulutus katsotaan eduiksi, mutta emme edellytä pitkää ansioluetteloa. Toimintaterapeutin valinnassa kiinnitetään kelpoisuuden lisäksi huomiota henkilön soveltuvuuteen.

Tehtäväkohtainen palkka ilman kokemuslisää 2 800 €/kk + +1.6.2024 voimaan tuleva yleiskorotus. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta kuitenkin enintään kuusi kuukautta. Työsuhde alkaa 4.9.2024 ja määräaikaisuus päättyy 5.6.2024. Työ on päivätyötä. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Vaadittavat todistukset terveydentilasta tulee esittää kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin tai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevista työtehtävistä? Ota rohkeasti yhteyttä: nuorten läntisen alueen mielenterveys- ja päihdepalvelujen palveluvastaavaan Riikka Turkuun sähköpostitse riikka.turku@pirha.fi.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä mahdollisimman pian ja tule osaksi meidän huipputyöyhteisöämme!

Yhteystiedot

Palveluvastaava Riikka Turku, p. 040 665 6204, riikka.turku@pirha.fi tai

Palvelupäällikkö Anna Trygg, p. 044 472 2860, anna.trygg@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan