test

Toimintaterapeutti, Lounatuuli

Hakuaika päättyy  15.3.2024 15:00

Toimintaterapeutti työskentelee perhekeskuksessa osana laajaa moniammatillista työyhteisöä. Tukenasi on kuntoutuksen työntekijöiden tiimi.

Haemme toimintaterapeuttia perhekeskus Lounatuuleen (Pori, Ulvila, Merikarvia). Tehtävään kuuluu lasten ja nuorten toimintaterapiatarpeen arviointia, kuntoutussuunnitelmien tekoon osallistumista ja lähiyhteisöjen ohjausta. Toimintaterapeutti tekee vahvaa yhteistyötä vanhempien, varhaiskasvatuksen ja koulun kanssa kehitystä tukevan ympäristön rakentamiseksi. Tapaat siis asiakkaita sekä heidän arkiympäristöissään että vastaanotolla.

Toimintaterapeutti työskentelee perhekeskuksessa osana laajaa moniammatillista työyhteisöä. Tukenasi on kuntoutuksen työntekijöiden tiimi. Perhekeskus Lounatuulen lasten kuntoutuspalveluissa työskentelee 2 psykologia, 7 puheterapeuttia, 2 toimintaterapeuttia ja lääkäri. Perhekeskuksessa toimii lasten kuntoutustyöryhmä, johon kuuluu myös toimintaterapeutti.

Edellytämme valitulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi kokemuksen lasten toimintaterapeuttina työskentelystä. Arvostamme verkostomaista, lapsen lähiyhteisöihin suuntautuvaa työotetta.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena toimintaterapeutin tutkinto sekä Valviran laillistus. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on käytössä 6kk koeaika. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan.

Hakuaikaa jatkettu.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Lisätietoja antaa vastuuyksikön päällikkö Maija Löytökorpi puh. 044 701 6161

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan