test
Toimintaterapeutti, mielialahäiriöt - Tampereen yliopistollinen sairaala

Toimintaterapeutin vakinainen toimi nuorten aikuisten psykiatrian poliklinikalla.

Nuorten aikuisten psykiatrian poliklinikalla hoidamme 18 - 25-vuotiaita nuoria aikuisia, joilla on todettu pitkäkestoinen psykiatrinen häiriö ja siihen liittyvä toimintakyvyn lasku, kuten vaikea-asteinen masennustila, kaksisuuntainen mielialahäiriö ja kehityksellinen neuropsykiatrinen häiriö.

Toimintaterapeuttina tehtävänäsi on arvioida psykiatristen potilaiden toimintamahdollisuuksia sekä tehdä hoito- ja kuntoutussuunnitelmia oman alasi asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä. Toimintaterapia toteutuu arviointi- ja kuntoutusjaksoina, vastaanotto- ja kotikäynteinä sekä muissa potilaiden toimintaympäristöissä. Työ sisältää yhteistyötä potilaiden läheisten, kolmannen sektorin toimijoiden kanssa sekä verkostoyhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen erityisesti mielenterveystyön alalta sekä kokemuksen Uranus-potilastietojärjestelmän käytöstä.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi alan opiskelijan, jolla on kertynyt yli 140 opintopistettä hakuajan loppuun mennessä.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö. Toimen koeaika on 6kk. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat poliklinikan osastonhoitaja Eija Alanen, puh. 040 806 3023, eija.alanen@pshp.fi tai terapiapalvelujen osastonhoitaja Erja Arvonen, puh. 050 329 5668, erja.arvonen@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat poliklinikan osastonhoitaja Eija Alanen, puh. 040 806 3023, eija.alanen@pshp.fi tai terapiapalvelujen osastonhoitaja Erja Arvonen, puh. 050 329 5668, erja.arvonen@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Hallituskatu 14-16, 33200 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat