Toimintaterapeutti, neuropsykiatria - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Tyksin Psykiatrian toimialueella, Neuropsykiatrian vastuualueella on haettavana toimintaterapeutin sijaisuus 20.12.2020 asti. Työt alkavat heti/mahdollisimman pian, viimeistään 28.9. Työpaikka sijaitsee Raision sairaalassa.

Tyksin neuropsykiatrisessa työryhmässä toteutetaan arviointi- ja tutkimusjaksoja sekä hoidonsuunnittelua aikuisikäisille potilaille, joilla on neuropsykiatrinen häiriö tai epäily häiriöstä. Toimintaterapeutti työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Toimintaterapeutin työhön sisältyy toimintakyvyn arviointeja. Odotamme toimintaterapeutilta hyviä yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Työ on säännöllistä päivätyötä. Työaika on 38,25 h/vk. Tehtävään on 1 kk:n koeaika.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Eduksi katsomme neuropsykiatristen arviointimenetelmien tuntemuksen sekä kokemuksen psykiatristen ja/tai neuropsykiatristen potilaiden parissa työskentelystä.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Terhi Suvanne, p. 040 182 8434, terhi.suvanne@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9N Neuropsykiatria
Osoite: Sairaalakatu 5, 21200 Raisio

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!