Toimintaterapeutti, Orimattila - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TOIMINTATERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen avo- ja kotikuntoutuksen yhdistettyyn tehtävään eteläiselle palvelualueelle Orimattilaan.

Toimintaterapeuttina tehtävänäsi on omalla toimialueella vastata sekä kotikuntoutuksen että aikuisten avovastaanoton asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnista ja parantamisesta. Kotikuntoutuksessa osallistut kotikäynneillä asiakkaiden arjen aktiivisuuden tukemiseen, yksilöllisen kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen, sekä ohjaat muuta henkilökuntaa kuntouttavan työotteen toteuttamisessa. Avovastaanotolla toteutat toimintaterapian eri menetelmin asiakkaiden päivittäisissä toimissa suoriutumista tukevaa kuntoutusta, sisältäen myös ortoosi- ja apuvälinetyön.

Vaikka työ on pääosin itsenäistä, niin toimintaterapeutti on osa kotikuntoutuksen moniammatillista työryhmää ja saa tarvittaessa tukea myös kotikuntoutuksen muiden alueiden toimintaterapeuteilta. Toimipiste sijaitsee Orimattilan terveysasemalla, joten muut terveys- ja kuntoutuspalvelut ja verkostot ovat hyvin lähettyvillä.

Toivomme sinulta vahvaa koulutuksen ja työkokemuksen kautta saatua osaamista erityisesti ikääntyneiden toimintaterapiasta. Kokemus avo- ja kotikuntoutuspalveluista luetaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työaikamuotona on liukuva yleistyöaika.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen toimintaterapeutin laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme henkilön heti sopivan osaajan löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Kimmo Launiainen
puh. 044 719 5416
Toimintaterapeutti Johanna Vuorinen
puh. 044 729 7667

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutus, Kotikuntoutus
Osoite: Terveystie 1, 16300 Orimattila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat