Toimintaterapeutti, perheintensiiviyksikkö, Valkeakoski

Hakuaika päättyy  25.6.2024 23:59

Toimintaterapeutti, haluatko olla osa työyhteisöä, jossa voit olla mukana toteuttamassa omannäköistä työelämää? Lue lisää ja ole meihin yhteydessä, niin kerromme lisää.

Kehitämme aktiivisesti lapsiperheiden mielenterveyden avohoitoa. Valkeakoskelle perustetaan syksyllä 2024 uusi perheintensiiviyksikkö. Tiivistä yhteistyötä tehdään samoissa tiloissa toimivan lastensuojelun kanssa. Perheintensiiviyksikön jaksot suunnitellaan lyhytkestoisiksi, mikä mahdollistaa sujuvamman arviointiin pääsyn perheiden kriisitilanteissa. Perheintensiiviyksikön vahvuuteen kuuluvat psykiatri, lastenpsykiatri, psykologi, sosionomi, kaksi sairaanhoitajaa ja toimintaterapeutti. Kaikki tehtävät ovat uusia. Valinnoissa työryhmän kokoonpanoa suunnitellaan niin, että työryhmässä on osaajia sekä lasten että aikuisten psykiatriseen työhön.

Haemme toimintaterapeuttia vakituiseen tehtävään elokuusta 2024 alkaen.

Tarjoamme sinulle:
o haastavan työn hyvässä työyhteisössä
o mahdollisuuden osallistua kokonaisvaltaiseen koko perhettä huomioivaan mielenterveystyöhön ja uuden toimintamallin kehittämiseen
o perehdytyksen työhön ja työssä tarvittavien tietojärjestelmien käyttöön
o henkilöstöetuina mm. työterveyshuollon palveluja, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä kahvit ja teet työpaikalla.

Sosionomin perustehtäviä perheintensiiviyksikössä ovat mm.:
o perheen vanhempien ja lasten psyykkisen voinnin seulontatutkimukset ja arviot
o tukitoimien suunnittelu ja terapeuttinen yksilö-, perhe- ja verkostokeskeinen työskentely sekä tarvittaessa kotiin tehtävä työ
o moniammatillinen tiimityö olennaisena työskentelymuotona
o monialaisen verkostoyhteistyön kehittäminen, yksikön toiminnan koordinointi sekä ryhmäterapeuttisten hoitomallien kehittäminen moniammatillisena tiimityönä ja yhteistyössä Ylöjärven perheintensiiviyksikön kanssa.

Odotamme sinulta:
o itsenäistä työotetta
o kehittämismyönteisyyttä
o hyviä yhteistyötaitoja.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu toimintaterapeutti. Kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työtehtävien hoidossa auttaa myös kokemus neuropsykiatristen häiriöiden hoidosta. Eduksi katsomme neuropsykiatrisen valmentajan pätevyyden.

Tehtäväkohtainen palkka ilman kokemuslisiä on 2 800 €/kk + 1.6.2024 voimaan tuleva yleiskorotus 2,27 %. Koeaika on kuusi kuukautta. Työsuhde alkaa elokuussa 2024 sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikatyö, päivätyö. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä.
Hyödynnä tilaisuus olla mukana rakentamassa uutta ja omannäköistä toimintaa, ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.

Olemme alustavasti suunnitelleet pitävämme haastattelut 1.7.2024.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla:

Palvelupäällikkö Anna Trygg, anna.trygg@pirha.fi

Palveluvastaava Mia Wallenius, mia.wallenius@pirha.fi (poissa 17. - 24.6.2024)

Lisätietoa hakemisesta voit kysyä Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan