Toimintaterapeutti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Toimintaterapeutti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme aktiivista ja kehitysmyönteistä TOIMINTATERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen lasten ja nuorten kuntoutusyksikköön, Asikkalan toimipisteeseen.

Toimintaterapeuttina tehtäväkuvasi muodostuu lasten toimintaterapia-arvioinneista, toimintaterapian toteuttamisesta ja yhteistyöstä vanhempien, neuvolan, koulun/päiväkodin sekä muiden erityistyöntekijöiden kanssa. Odotamme sinulta kykyä sitoutua pitkäjänteisesti Asikkalan yksikön toimintaan.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja itsenäisen työn lasten ja nuorten kuntoutuksessa. Tule mukaan mukavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista toimintaterapeutin laillistusta ja ajokorttia. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta lasten kanssa työskentelystä, itsenäistä työotetta, vahvaa sitoutumista yksikön kehittämiseen ja työtapoihin. Eduksi katsomme halukkuuden syventää osaamista Sensorisen integraation terapeutiksi tai SI-terapeutin pätevyyden sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Tehtävän hoitamisessa on etua alueellisen perhekeskusverkoston tuntemisesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.pphyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Palveluesimies Virpi Lehtinen,
puh. 050 398 7583.
ajalla 9.7.-26.7.2019 ja 29.8.2019-
Palveluesimies Seidi Saarinen,
puh, 044 440 6585
ajalla 29.7.-25.8.2019
Vastaava toimintaterapeutti Minna Koivumäki, puh. 044 716 1118
ajalla 29.7.-25.8.2019

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutus, Avokuntoutus, Lasten ja nuorten kuntoutus
Osoite: Lasten ja nuorten kuntoutus, Mariankatu 16, 15110 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan