Toimintaterapeutti, Toimintakeskus Veturi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Toimintaterapeutti, Toimintakeskus Veturi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Psykososiaalisen kuntoutuksen palveluihin haetaan toimintaterapeuttia toimintaterapeuttien tiimiin. Tehtävän sijoituspaikka on toimintakeskus Veturi Lappeenrannassa ja toimintaterapeuttitiimi tarjoaa toimintaterapeutin palvelut koko Eksoten alueella aikuisten psykososiaalisten palveluiden asiakkaille.

Toimintaterapeutin tehtävä sisältää arviointia, yksilöllistä toimintaterapiaa ja ryhmämuotoisen arvioinnin, terapian ja toiminnan tuottamista. Kokemus toimintaterapeutin työstä psykososiaalisessa kuntoutuksessa, mielenterveys- ja/tai päihdepalveluissa katsotaan eduksi. Samoin kiinnostus ja kyky kehittyä ja kehittää. Tehtävään valittavalta edellytetään sitoutumista Eksoten arvoihin ja strategian mukaiseen työskentelyyn. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kiinnostavaan ja monipuoliseen työnkuvaan ja innostuneen ja sitoutuneen tiimin tuen.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, toimintaterapeutin tutkinto. Hakuvaiheessa voidaan ottaa huomioon opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

tiimivastaava Maiju Taskula, p. 040 500 0318, maiju.taskula@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Aikuisten psykososiaaliset palvelut, Kuntouttava päivätoiminta
Osoite: Ratakatu 28, 53100 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan