Toimintaterapeutti - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palvelulinjalle sijoittuva Kotikuntoutus toimii Tampereen kaupungin viidellä palvelualueella. Kotikuntoutuksen tavoitteena on reagoida nopeasti asiakkaiden toimintakyvyn laskuun ja tehdä tiivistä yhteistyötä muiden hoitoon osallistuvien kanssa tavoitteena palauttaa asiakkaan omatoimisuus. Asiakkaiden kuntoutumisessa huomioidaan monipuoliset mahdollisuudet ja mielekäs tekeminen myös kodin ulkopuolella. Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden kodeissa, minkä vuoksi työpäivän aikana siirrytään paikasta toiseen. Kotikuntoutuksessa työskentelee fysio- ja toimintaterapeutteja sekä lähihoitajia.

Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme kolmea oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa toimintaterapeuttia Ikäihmisten palveluiden kotikuntoutukseen.

Kelpoisuus on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto, toimintaterapeutti.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot, kyky suunnitella ja organisoida omaa työtä, hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, kehittämis- ja teknologiamyönteisyys sekä B-ajokortti.

Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Suvi Viander, puh. 041 730 1660, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.1.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Suvi Viander, puh. 041 730 1660, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Ikäihmisten palvelut Kotikuntoutus
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!