Toimintayksikön esimies, aikuissosiaalityö - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etsimme joukkoomme vakituiseen palvelussuhteeseen
TOIMINTAYKSIKÖN ESIMIESTÄ AIKUISSOSIAALITYÖN PALVELUIHIN

Aikuissosiaalityön toimintayksikkö sijoittuu Aikuisten sosiaalipalveluihin Nuorten aikuisten palveluiden ja Maahanmuuttopalveluiden toimintayksikön kanssa. Vastaamme Etelä-Karjalan alueen työikäisten (28-64 v) arjesta nouseviin tuen tarpeisiin huolehtimalla sosiaalityön ja toimeentulotuen palvelujen järjestämisestä.

Aikuissosiaalityön toimintayksikön esimiehenä vastaat yksikön henkilöstöhallinnosta, toiminnan sisällöstä ja taloudesta. Tukenasi tehtävässä on aikuisten sosiaalipalveluiden muiden yksiköiden esimiehet, vastaava sosiaalityöntekijä ja palvelupäällikkö.

Olet etsimämme henkilö, kun Sinulla on
- yli 2 vuoden kokemus aikuissosiaalityöstä tai muusta työikäisten asiakkaiden kanssa tehtävästä työstä (esim. työllisyyden, sosiaalisen kuntoutuksen, taloussosiaalityön viitekehyksessä)
- vähintään vuoden kokemus esimiestyöstä tai tiimien johtamisesta
- myönteinen suhtautuminen palvelun toteuttamiseen ja edelleen kehittämiseen asiakasnäkökulmasta
- ymmärrystä ja innostusta yksikön palvelua kuvaavien mittareiden kehittämisessä
- kokemusta ja halua kehittää monialaista yhteistyöstä muiden sote-toimijoiden ja 3. sektorin kanssa
- halua kehittyä esimiehenä ja osallistua työnantajan järjestämään esimieskoulutukseen.

Kelpoisuutena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Esimies- tai johtamiskoulutus katsotaan eduksesi.

Virka täytetään 1.8.2021 alkaen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 717,45 €/kk.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan valinnan vahvistamiseksi.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 19.5.2021 mennessä.

Haastattelut tehtävään tullaan järjestämään 25.5.2021 klo 9-15 välillä, missä yhteydessä haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Käy katsomassa oheisesta videosta millainen on ihmeellinen eteläkarjalainen: https://www.youtube.com/watch?v=tjJIyM7c4-g

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aikuisten sosiaalipalvelujen palvelupäällikkö Sirkka Pennanen, p. 040 715 6079 tai sirkka.pennanen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valtakatu 51 (3. krs), 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat