Skip to main content
test

Haluatko olla mukana kehittämässä Eksoten ja tulevan hyvinvointialueen opiskeluhuoltoa? Kehittyä valmentavana esihenkilönä ja luotsata asiantuntijatiimiä kohti tulevaisuutta? Innostutko uusista haasteista ja toimit ratkaisukeskeisesti, etkä pelkää mahdollisia kompastumisia?

Haemme toimintayksikön esimiestä koulupsykologipalveluihin vastaamaan opiskeluhuollon psykologisen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Etelä-Karjalan kunnissa oppilas- ja opiskelijahuollossamme on yhteensä viitisentoista psykologin tehtävää esi- ja perusopetuksessa.

Tehtävässä pääset organisoimaan, suunnittelemaan ja kehittämään opiskeluhuollon toimintaa sekä saat tilaisuuden kehittää monialaista sidosryhmä- ja verkostotyötä Henkilöstö- ja kehittämistehtävien lisäksi työhösi kuuluu hieman taloussuunnittelua, kuten laskujen hyväksyntää ja kulujen ennakointia. Tähän saat perehdytystä ja tukea. Onnistut tehtävässä, mikäli omaat kehittyneet yhteistyötaidot, näkemystä moniammatillisen yhteistyön tärkeydestä, sinulla on jalat maassa ja ripaus organisointikykyä.

Saat työhösi esihenkilökollegoidesi vertaistuen ja johdon tuen.
Tarjoamme Sinulle monien mahdollisuuksien toimintakentän, vahvan osaamisen verkoston, ajantasaiset työvälineet työsi toteuttamiseen ja oivan tilaisuuden urakehityksellesi. Saat mielenkiintoisen ja palkitsevan työn lisäksi työnantajan henkilöstöedut, opiskeluhuollon palveluiden esimiestiimin yhteistyön ja tehtävässä tarvitsemaasi koulutusta.

Kelpoisuutena virkaan on laillistetun psykologin ammattinimikkeeseen oikeuttava ylempi korkeakoulututkinto ja oikeus harjoittaa psykologin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Edellytämme virkaan valittavalta myös työkokemusta psykologina lasten ja nuorten parissa vähintään vuoden ajalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rekisteriote.

Haastatteluja voimme tehdä joustavasti jo hakuajan puitteissa.

Eksote ja Etelä-Karjalan Pelastuslaitos yhdistyvät 1.1.2023 alkavaksi Etelä-Karjalan hyvinvointialueeksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhekeskuksen ylilääkäri
Päivi Kilpinen-Loisa, p. 040 351 6075
Koulupsykologipalveluiden vs. toimintayksikön esimies
Heidi Pietinen, p. 040 778 0602
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhepalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut on yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asukkaita alueella on noin 128 000 ja heitä palvelemassa n. 5000 Eksotelaista. Toimipisteitä meillä on noin 100, joista 11 on terveyskeskuksia ja yksi laajan päivystyksen sairaala, joten valinnan varaa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Kasarmikatu 7, 53900 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat