Toimintayksikön esimies, kuntouttava päivätoiminta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Psykososiaalisen kuntoutuksen kuntouttavien päivätoimintojen toimintayksikköön haetaan viransijaista esimiehelle ajalle 1.11.2020 - 31.10.2021. Toimipisteitä on useampia Etelä-Karjalan alueella.

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän toimintayksikön esimiehenä ja mahdollisuuden päästä kehittämään kuntouttavan päivätoiminnan palveluita moniammatillisessa ja laajalle verkostoituvassa toimintayksikössä. Tukenasi työssä ovat osaavat työntekijät, psykososiaalisen kuntoutuksen esimiehet ja palvelupäällikkö, sekä kollegat koko Aikuisten monialaisten palveluiden tulosalueella.

Odotamme sinulta aktiivista, joustavaa ja yhteistyömyönteistä työskentelyotetta, kykyä toimia vaihtelevissa ympäristöissä ja nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Tunnet terveydenhuoltoa ja sinulla on kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä ja/tai psykososiaalisesta kuntoutuksesta. Esimiehenä toimit valmentavalla työotteella ja osaat antaa tilaa ja vastuuta työryhmille itselleen. Huolehdit erilaisten kehittämistehtävien järjestelmällisestä johtamisesta.

Kelpoisuutena on sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tasoinen tutkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia koskeva laillistus. Aikaisempi esimiestyön kokemus ja sosiaali- ja/tai terveyspalvelujen johtamisen koulutus katsotaan eduksi. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Huomioithan, että haastattelut järjestetään 29.9.2020 klo 12-16 välisenä aikana. Haastateltavat kutsutaan 28.9.2020.

Virassa edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

palvelupäällikkö Vesa Piikki, puh. 044 791 4431, vesa.piikki@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntouttavien päivätoimintojen toimintayksikkö
Osoite: Ratakatu 28, 53100 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka