Skip to main content
test
Toimintayksikön esimies, Perhepalvelut Imatra - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme toimintayksikön esimiestä Imatran Lasten ja nuorten talolle lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin.

Eksote on tehnyt merkittävää kehittämistyötä terveys- ja sosiaalipalveluissa. Keskeiset psykososiaaliset palvelut on keskitetty Lasten ja nuorten taloihin Lappeenrannassa ja Imatralla.

Avoinna olevaan virkaan kuuluvat soveltuvin osin sekä lähiesimies- että potilastyö.

Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä kokemus esimiestyöstä ja johtamiskoulutuksesta. Esimiestyön osalta palvelukokonaisuuteen kuuluvat lasten ja nuorten psykiatrian poliklinikat sekä perheneuvonta ja nuorten apu.
Esimiestyö edellyttää toimintoihin liittyvien lakien sekä organisaation tuntemusta. Esimieheltä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävään kuuluu erilaisissa verkostoissa ja palvelukokonaisuuksissa toimimista. Tehtävä edellyttää valmiuksia kehittää palvelua asiakaslähtöisesti huomioiden myös moniammatillinen yhteistyö. Tehtävän potilastyön osuus muotoutuu hakijan osaamisen ja koulutuksen mukaan. Potilastyötä tehdään yhteistyössä lapsen, vanhempien ja verkoston kanssa sekä moniammatillisessa työryhmässä.

Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin, mahdollisuuden verkostotyöhön ja erityisosaamisen kehittämiseen. Virka edellyttää soveltuvuutta esimies- ja tiimityöhön, sekä työkokemusta lasten ja nuorten mielenterveyspalveluissa työskentelemisestä.

Haastattelut pidetään viikolla 21.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6.2§:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Satu Immonen, satu.m.immonen@eksote.fi, p. 040 5361 582.
Ylilääkäri Saarinka Mäki-Hokkonen, saarinka.maki-hokkonen@eksote.fi ja p. 040 651 3958

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Tainionkoskentie 14, 55100 Imatra
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat