Toimintayksikön esimies - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Toimintayksikön esimies - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TOIMINTAYKSIKÖN ESIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Yli-Köllin palvelukotiin Lahteen. Toimintayksikön esimiehen tehtävät sisältävät myös palveluvastaavan tehtävät.

Toimintayksikön esimiehenä vastaat henkilöstöjohtamisesta ja talousseurannasta sekä tiedon ja tilastojen tuottamisesta Yli-Köllin palvelukodissa. Teet moniammatillista yhteistyötä omaisten ja verkostojen kanssa kehittäen asumispalvelua vastaamaan asukkaiden tarpeeseen. Työsi sisältää myös palveluvastaavan tehtävät, asukassijoitukset ja oikeisiin palveluluokkiin sijoittumiset.

Yli-Köllin palvelukoti on kehitysvammaisten ohjattu asumisyksikkö. Asukkaita tuetaan heidän tarpeensa mukaan jokaisen omaan kotiin. Olemme aktiivinen kehittäjä palvelutuottajana ja muokkaamme rohkeasti vammaispalvelujen asumiseen liittyviä palveluja kohtaamaan tulevat haasteet jo etunojassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista kehittämisasennetta, hyvää paineensietokykyä sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa sekä hallinnon ja johtamisen työkokemusta ja koulutusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palveluesimies Katja Takala
p. 044 416 3440
Tulosyksikköpäällikkö Harri Koivu
p. 044 416 3821

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Asumispalvelut, Ylikölli
Osoite: Köllinkatu 2, 15900 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan