Skip to main content
test
TOIMINTERAPEUTIN VAKITUINEN TYÖSUHDE - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluissa julistetaan haettavaksi 22.8.2022 klo 8:00 mennessä

Liity hyvän piiriin ja tule toimintaterapeutiksi Kangasalle!

Tehtävässä työskentelet moniammatillisessa tiimissä aikuisten mielenterveyskuntoutujien parissa. Hoitoa toteutetaan yksilö-, ryhmä, koti- ja parikäynnein. Kuntoutus on osa Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalveluita ja kuntoutuksen toiminta-alueena on Kangasala ja Pälkäne. Kuntoutuksessa toteutetaan tiivistä avohoitoa yhteistyössä muiden mielenterveys- ja päihdepalveluiden sekä muun verkoston kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön moniammatillisen tiimin tukemana, jossa vallitsee positiivinen sekä kehitysmyönteinen työilmapiiri. Toimenkuva on melko uusi, joten valitulla on mahdollisuus kehittää ja vahvistaa toimintaterapeutin työnkuvaa koko mielenterveyspalveluiden sisällä.

Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parista. Tämän lisäksi toivomme hakijalta yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä itseohjautuvuutta. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työ on päivätyötä arkisin. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan ja tehtävässä on (6) kuukauden koeaika.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on toimintaterapeutin pätevyys.

Ennen toimen vastaanottoa valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

#työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/mielenterveys-ja-paihteet/psykiatriset-kuntoutusyksikot/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Grönlund/Lähiesihenkilö, johanna.gronlund@kangasala.fi p. 050 410 2018. Ajalla 18.7-14.8 yhteydenotot Anne Soukkio-Deveci, anne.soukkio-deveci@kangasala.fi p. 050 436 1035.

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiirin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Annalantie 1 F, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat