Skip to main content
test
Toimistoharjoittelija - Rauman kaupunki

Haemme Rauman kaupungin talousohjaukseen monipuolisiin myyntireskontran ja maksuliikenteen keskitettyihin perustehtäviin toimistoharjoittelijaa sijaistamaan talouden henkilöstöä kesän poissaolojen ajaksi ajalle kesäkuun puoliväli – elokuu 2024.

Tulet työskentelemään Rauman kaupungintalolla konsernipalveluihin kuuluvassa talouden suunnittelu- ja seurantapalveluissa, jossa työskentelee talousjohtajan alaisuudessa 20 työntekijää ja viranhaltijaa. Toimistoharjoittelijana tarkoituksesi on hoitaa kaupungin sähköisiä myyntireskontra- ja maksuliikennejärjestelmiä siihen kuuluvine perustehtävineen yhdessä muiden ryhmän jäsenten kanssa. Keskeisinä tehtäväalueina ovat huolehtia kaupungin maksuliikenteen ja myyntireskontran päivittäisestä toiminnasta sekä alitilittäjien meno- ja tulotilitysten valmistelu ja kirjaus kirjanpitoon. Tehtävään sisältyy muiden keskitettyjä myyntireskontra- ja maksuliikennetehtäviä tekevien sijaistukset kesälomien ajan sekä muita ko. prosesseihin liittyviä tehtäviä. Tehtävään liittyy laajasti asiakaspalvelutehtävät niin sisäisille asiakkaille kuin ulkoisille laskuttajille.

Toivomme hakijoilta liiketaloudellista opintotaustaa ja mahdollista aikaisempaa kokemusta taloushallinnon ja toimistohallinnon tehtävistä. Edellytämme aktiivista, vastuuntuntoista ja itsenäistä työotetta, asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, ongelmien ratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä.

Työsuhteen palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä on kokoaikainen, mutta työsuhteen pituus olisi noin 2 - 2,5 kuukautta tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden peruste on kesätyö/toimistoharjoittelu. Tehtäväntäytössä noudatetaan erikseen sovittavaa koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja Henri Seppänen, puh. 044 793 3060, henri.seppanen@rauma.fi
Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala, Talousohjaus

Rauman kaupunki on vuonna 1442 perustettu Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, jonka upea miljöö tuo energiaa ja innovatiivisuutta myös työntekoon. Rauman kaupunki tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia innokkaille, reippaille ja aktiivisille nuorille. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat