Toimistoinsinööri - Kaarinan kaupunki

Toimistoinsinööri - Kaarinan kaupunki

Infran sekä yleisten alueiden infrarakenteiden ja kunnallistekniikan rakennuttamis- ja tilaajatehtävät. Toimistoinsinööri toimii myös työnantajan turvallisuuskoordinaattorina.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva teknisen alan alempi korkeakoulututkinto tai vastaava opistotasoinen tutkinto sekä kokemusta infrasektorin toimialaan kuuluvista tehtävistä.

Odotamme sinulta laaja-alaista rakennuttamistehtävien hallintaa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Tekniset palvelut, Anne Jokinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.
Haku päättyy 2.9.2019 klo 15:00.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Kaupungininsinööri Risto Saari, p. 050 373 2655, sähköposti risto.saari@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Infrapalvelut
Osoite: Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan