test
Toimistoinsinööri - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - Positiivinen ilmiö

Tule pitämään huolta Nurmijärven kunnan toimitiloista!

Etsimme

TOIMISTOINSINÖÖRIÄ

vakinaiseen työsuhteeseen ympäristötoimialan tilakeskukseen.

Toimistoinsinöörin monipuolisessa tehtävässä pääset vaikuttamaan kunnan toimitilojen rakennuttamiseen. Tilakeskus huolehtii esimerkiksi päiväkotien ja koulujen tilojen toimivuudesta ja turvallisuudesta. Vastaamme tilojen rakennuttamiseen, kunnossapitoon, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Tilakeskuksella on hallinnassaan lähes 200 000 m2 toimitiloja noin 200 rakennuksessa.

Toimistoinsinöörinä

  • osallistut talonrakennushankkeiden kilpailuttamiseen ja rakennuttamiseen,
  • hoidat rakennuttamisen valvontatehtäviä,
  • toimit hankkeissa turvallisuuskoordinaattorina
Odotamme hakemustasi, jos
  • sinulla on soveltuva insinöörin tutkinto
  • sinulla on kokemusta rakennuttamisesta tai
  • sinulla on kokemusta kustannuslaskennasta tai
  • sinulla on kokemusta työmaalta tai
  • sinulla on kokemusta hankinnoista
Arvostamme rakentamistalouden tuntemusta ja julkisen hankintamenettelyn hallintaa. Lisäksi toivomme sinulta innostavaa ja kehittämishakuista otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tule mukaan osaavaan tiimimme! Tutustu myös kuntamme arkeen Instagramissa ja Facebookissa. Hae tehtävää 9.2.2022 klo 15 mennessä sähköisessä palvelussa www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen ja virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Pasi Kivelä, puh. 040 317 4794, pasi.kivela@nurmijarvi.fi.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennuttajapäällikkö Pasi Kivelä, puh. 040 317 4794, pasi.kivela@nurmijarvi.fi.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat