test
Toimistonhoitaja, Vanhuskeskus 3 - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Tehtävänä on toteuttaa vanhuskeskuksen henkilöstöhallintoon ja taloushallintoon liittyviä sekä yleisiä toimistotehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai pitkäaikainen tehtävään soveltuva työkokemus.

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta, paineensietokykyä, joustavuutta ja asiakaspalveluosaamista. Edellytämme myös tietojärjestelmien, erityisesti Office-ohjelmien hyvää osaamista, ja hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista sekä vähintään tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa.

Kaupunkiorganisaation eri tietojärjestelmien, erityisesti henkilöstö- ja taloushallinnon, osaaminen lasketaan eduksi.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa sijaisena jo tämä vuoden puolella. Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/toimipaikat/liinahaka

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. asumispalveluiden päällikkö
Eeva Luotonen
tiedustelut s-postilla etunimi.sukunimi(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 3, Vanhuskeskus 3 yhteiset toiminnot

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Liinahaankatu 17, 20320 Turku

Sinulle suositellut työpaikat