Toimistorakennusmestari - Mikkelin kaupunki

Toimistorakennusmestari - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin tilapalvelut hakee toimistorakennusmestaria vakinaiseen virkaan.

Toimistorakennusmestari vastaa rakennushankkeiden urakoiden sekä konsulttipalveluiden ja muiden tilapalveluiden vastuulle kuuluvien tehtäväkokonaisuuksien kilpailuttamisesta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kunnossapitokorjausten rakennuttamista ja valvontaa. Toimistorakennusmestari toimii myös kiinteistönhallinnan ohjelmistojen pääkäyttäjänä.

Työ edellyttää vahvaa hankintalain osaamista sekä teknistä tietämystä ja rakennusalan sopimustekniikan hallintaa. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii perehtyneisyyttä edellä mainittuihin kokonaisuuksiin sekä halua kehittyä ja päivittää osaamistasoa muuttuvan lainsäädännön ja uusien tietojen sisäistämiseksi.

Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä, hyvää kirjallista esitystaitoa sekä laajaa tietotekniikan hallintaa.

Mikäli rakennustekniikan perusasiat ovat koulutuksen puolesta hallussa, mutta sopimustekniikka ja hankintalain tulkinta eivät ole vahvinta osaamisalaasi, niin ei se mitään. Olemme tarvittaessa valmiita opastamaan ja kouluttamaan sekä antamaan tuen laajan tehtäväkokonaisuuden hoitamiseen.

Viran kelpoisuutena on soveltuva ammattikorkeakoulun insinööritutkinto tai aikaisempi insinöörin tutkinto tai soveltuva teknikon tutkinto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä rakennusalan ammattilaisten tiimissä oman alasi asiantuntijana.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttinen, puh. 044 794 3240, kiinteistöpäällikkö Jani Koikkalainen, puh. 044 794 2181 tai rakennuttajapäällikkö Heidi Vanhanen puh. 044 129 5067 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)mikkeli.fi.

Mikkelin kaupunki, Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, Tilapalvelut
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta. Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka. Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi