Toimistosihteeri - Muuramen kunta

Toimistosihteeri - Muuramen kunta

Muuramen kunnassa on haettavana

TOIMISTOSIHTEERIN toimi

Keskeisimmät tehtävät ovat talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät sekä yleiset toimistotehtävät elinvoiman ja kestävän kasvun osastolla (entiset tekniset palvelut).

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto ja lisäksi riittävä työkokemus vastaavista toimistotehtävistä. Edellytämme monipuolista tietoteknisten toimistosovellusten hallintaa, kykyä oma-aloitteeseen, joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme hankeosaamisen, KVTES ja TTES osaaminen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kk.

Hakemus tulee tehdä 31.1.2019 kello 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 210530) . Hakemuksiin pyydetään liittämään kopiot tehtävän kannalta olennaisista opiskelu- ja työtodistuksista. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja kasvavasta kunnastamme saat kotisivuiltamme https://www.muurame.fi/

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Lisätietoja antaa kehittämisjohtaja Julia Virtanen 014 659 650 sekä talous- ja henkilöstöjohtaja Jukka Kaistinen 014 659 787.

Elinvoiman ja kestävän kasvun osasto

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Tutustu työnantajaan