Toimistosihteeri - Salon kaupunki

Toimistosihteeri - Salon kaupunki

Salon kaupungin hallintopalveluissa on haettavana toimistosihteerin sijaisuus 30.6.2019 asti

Työsuhde on määräaikainen, kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Toimistosihteerin työtehtäviä ovat ostolaskujen käsittely, luottamushenkilöiden palkkioihin ja korvauksiin liittyvät tehtävät, vaalien järjestämiseen liittyvät tehtävät, toimielinten kokousasiakirjojen valmistus ja muut toimistotehtävät.

Työn ensisijainen sijoituspaikka on Salon kaupungintalo.

Kelpoisuusvaatimukset ja palkkaus

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2311,00 €/kk.

Edellytämme sinulta

Hyviä tietoteknisiä taitoja (käytettäviä ohjelmistoja ovat mm. Ms Office -ohjelmat, asianhallintajärjestelmä Dynasty, ostolaskuohjelma Rondo) sekä tottumusta sähköisissä toimintaympäristöissä toimimiseen.

Arvostamme

Aikaisempaa soveltuvaa työkokemusta vastaavista toimistotehtävistä, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta työssä.

Koeaika

Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Työsuhde täytetään ehdollisena kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, p. 044 7782278.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/toimistosihteeri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 25.1.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat hallintopäällikkö Satu Mamia, 044 778 2022 ja toimistosihteeri Sini Salminen 044 778 2380

Salon kaupunki
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100,

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan