Toimistosihteeri - Kemijärven kaupunki

Toimistosihteeri - Kemijärven kaupunki

Kemijärven kaupungin hallinto- ja tukipalveluiden palvelualueelle haetaan TOIMISTOSIHTEERIÄ 10.6.2019 aluksi määräajaksi ja 1.11.2019 alkaen toistaiseksi tai sopimuksen mukaan.

Viranhoitoon kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä Kemijärven kaupungin hallinto- ja tukipalveluissa. Toimistosihteerin tehtävänä on sosiaalityön, lastensuojelun ja vammaispalveluiden toimistosihteeripalveluiden tuottaminen, mm. asiakaspalvelu sekä ProConsona-ohjelman pääkäyttäjänä toimiminen.

Tehtävässä edellytetään kokemusta monipuolisista toimistotehtävistä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme hakijan yhteistyökykyä, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Kelpoisuusvaatimuksena toimistosihteerin virkaan on soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 3.6.2019 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 234379) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä TOIMISTOSIHTEERI.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä kirjaamoon toimitettavaan hakemukseen lisäksi ansioluettelo.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Lisätietoja antaa palvelualuejohtaja Marjo Säärelä p. 040 568 2130 tai marjo.saarela@kemijarvi.fi.

Kemijärven kaupunki, Hallinto- ja tukipalvelut
Osoite: Sairaalakatu 9, 98100 Kemijärvi

Kemijärvi on n. 7 400 asukkaan tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa. Vesistöjen ympäröimänä Kemijärvi tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille loistavat harraste- ja ajanviettomahdollisuudet sekä viihtyisän asuinympäristön.

Tutustu työnantajaan