Toimistosihteeri - Suonenjoen kaupunki

Toimistosihteeri - Suonenjoen kaupunki

Etsimme Suonenjoen kaupungin hallintotoimistoon toimistosihteeriä.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asianhallinnan sekä henkilöstö-, talous- ja yleishallinnon työtehtävät. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakirjojen elinkaareen liittyvät tehtävät, henkilöstöhallinnon asiakirjojen ja järjestelmien hoitaminen sekä ostolaskujen käsittely. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kaupungin kokousten esityslistojen ja pöytäkirjojen valmistelu yhdessä kaupungin johdon kanssa.

Olet koulutukseltasi tradenomi, merkonomi tai suorittanut muun vastaavan toimistotehtäviin soveltuvan ammatillisen tutkinnon.

Työssä tarvitaan hyviä tietoteknisiä taitoja mm. hyvää Office-ohjelmien hallintaa sekä kykyä omaksua sujuvasti uusia atk-ohjelmia. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus kunnallisessa päätöksenteossa käytettävien asianhallintaohjelmien parista.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen työntekijä. Lisäksi työssä tarvitaan oma-aloitteista työotetta ja paineensietokykyä. Olet tarkka ja järjestelmällinen työntekijä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, määräaikaisen työsuhteen kaupungin keskushallinnossa ajalle 16.9.2019 - 4.8.2020. Perehdytämme sinut työhön. Saat mukavan ja nuorekkaan työyhteisön tuen. Lisäksi pääset työskentelemään kaupungin uusissa remontoiduissa tiloissa.

Toimistosihteerin työaika ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan lainmukaista koeaikaa.

Työhaastattelut pyrimme järjestämään viikolla 33.

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikaan toimistopäällikkö Saija Miettinen ma-pe 4.7.-19.7.19 tai hallintojohtaja Maikki Rouvinen ma-pe 29.7-6.8.19.
http://www.suonenjoki.fi

Suonenjoen kaupunki, Elinvoima- ja hallintopalvelut, Hallinnon ja talouden palvelualue
Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki

Suonenjoki on maankuulu savolainen mansikkakaupunki. Asukkaita kaupungissamme on noin 7500. Savolaiskaupungin vireys ja elinvoima kumpuaa ihmisten iloisuudesta, ahkeruudesta ja luonnon läheisyydestä. Vaihtelevat maisemat, vesistöjen läheisyys ja asumisen väljyys ovat tekijöitä, joilla kaupunkimme erottuu edukseen.
Kaupunkimme tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille sekä erinomaiset vetovoimatekijät viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.
Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan